Наш адрес: 40035 г.Сумы ул.Интернационалистов 5, офис 5. Номера телефона, viber: 050-95-85-536,

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2010 » Июль » 19 » Каталог avon 11-2010 (2.08.2010-18.08.2010)
16:45
Каталог avon 11-2010 (2.08.2010-18.08.2010)




Догляд за волоссям уже давно вийшов за межі простого очищення. Тепер він включає в себе повну систему захисту, відновлення та вирішення специфічних проблем волосся, забезпечуючи здоров’я, красу та легку укладку. Наші нові високоефективні спеціалізовані засоби для догляду за волоссям дають видимий та відчутний результат. Оберіть комплексний догляд за волоссям, який підходить особисто Вам.











СУПЕР-ПРОПОЗИЦІЯ
Не забудьте замовити дерев’яну круглу щітку для волосся з натуральною щетиною всього за 19,99 грн. за умови придбання будь-яких двох продуктів серії Advance Techniques.


ЕФЕКТ ЛОТОСА
Інноваційна технологія Lotus Shield запобігає кучерявленню волосся від вологого повітря, зберігає укладку довше та робить волосся неймовірно слухняним.(Шампунь, Кондиціонер, Інтенсивний засіб-догляд для волосся)
Ми провели тестування засобу перед його прем’єрою у Каталозі.
Відгуки наших Представників про новий Інтенсивний засіб-догляд "Ефект лотоса"


ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД
Миттєво робить волосся більш сяючим, даруючи йому здоровий вигляд та зволоження. (Шампунь, Кондиціонер, Спрей-блиск для волосся)


ОБ’ЄМ ТА СИЛА
Завдяки комплексу Body-Polymer зміцнює волосся,миттєво надаючи йому густоти, пишності та більшогооб’єму. (Шампунь, Кондиціонер, Спрей-гель, Піна для укладки для тонкого або слабкого волосся)


СЯЙВО КОЛЬОРУ
Завдяки технології Color Shield при регулярному використанні засобів лінії "Сяйво кольору” колір фарбованого волосся довше залишається яскравим та сяючим! (Шампунь, Кондиціонер, Відновлююча маска для фарбованого волосся)


МОЛОДІСТЬ ТА СИЛА
Комплекс Youth Peptide активно сприяє покращенню стану волосся від коренів до кінчиків, робить його сильнішим, густішим та більш гладеньким. Продукти лінії "Молодість та сила” відновлюють баланс зволоженості шкіри вже через тиждень* використання.(Шампунь, Ополіскувач, Відновлюючий засіб для ослабленого або тьмяного волосся)
* За даними дослідження щодо сприйняття продукту споживачами № 0000015728 за участю 101 людиниз використанням шампуню, ополіскувача та відновлюючого засобу лінії "Молодість та сила”.





Представляємо нову Туалетну воду преміум-класу для чоловіків від Патріка Демпсі.

Аромат поєднує мужність та чуттєвість – 2 сутності, що роблять справжнього чоловіка водночас сильним та ніжним, змушують захоплюватися ним та безмежно кохати.
Ніжність мандарину, сексуальність пряної деревини та сила зеленого інжиру якнайкраще розкривають дуалізм чоловічої сутності.

Код: 15275
75 мл
Звичайна ціна: 195,00 грн.
Спеціальна ціна: 149,00











Перший довготривалий блиск для губ від AVON залишає у минулому часті підфарбовування губ!

Сяючий соковитий колір та комфортне відчуття, що триває до 8 годин!
Зволожуюча формула пом'якшує, розгладжує та надає надзвичайної ефектності губам!













Суперстійкий блиск для губ
3 мл
Нескінченно трояндовий – 65638
Нескінченно рожевий – 65667
Нескінченно сливовий – 65735
Нескінченно ягідний – 65803
Нескінченно бежевий – 65808
Нескінченно медовий – 65809
Звичайна ціна: 53,00 грн.
Спеціальна ціна: 37,99



Яка жінка не мріє про ідеально гладеньку шкіру? 
Особливо влітку, коли ми одягаємо мінімум одягу й відкриваємо тіло сонцю та… захопленим поглядам чоловіків. Тому засоби для депіляції стають незамінними супутниками жінки. Креми для депіляції користуються популярністю як найбільш зручні і безболісні засоби для позбавлення небажаного волосся. Після їх застосування можна не боятися появи врослого волосся, що цілком можливо при депіляції за допомогою бритви.

Представляємо ПЕРШИЙ крем-депілятор від AVON! Його дія базується на тому, що активні компоненти крему розчиняють волосся біля його основи, дозволяючи легко відокремити основне тіло волосини від її кореня. Дійсно, досить просто нанести крем на поверхню шкіри, зачекати 2,5 хвилини, а потім видалити його спеціальним шпателем разом з непотрібними волосками. Після його застосування шкіра стає гладенькою та шовковистою. До складу засобу входить сік алое, що пом’якшує та заспокоює шкіру. Тому він підходить навіть для чутливої шкіри.

Крем-депілятор для чутливої шкіри
100 мл
57265
Спеціальна ціна: 32,99 грн.

Для більшої ефективності ви можете замовити крем депілятор у наборі з лосьйоном та кульковим дезодорантом, що уповільнюють ріст волосся за суперціною 54,99 грн.
До складу набору входять:
• Лосьйон-уповільнювач росту волосся (250 мл)
• Кульковий дезодорант-антиперспірант, що уповільнює ріст волосся (50 мл)
• Крем-депілятор для чутливої шкіри (100 мл)
09278
Вартість товарів у наборі: 102,00 грн

Хотите зарегистрироваться Представителем AVON? - Отправьте сообщение в разделе "Обратная связь" или звоните прямо сейчас! т. 050 95 85 536 - Координатор AVON Ольга Турчина.










Просмотров: 1351 | Добавил: olgatur | Теги: акции, работа в avon, скидки, карьера в avon, Косметика, Новинки, каталог avon 11-2010, avon в Сумах, зарегистрироваться в avon | Рейтинг: 0.0/0