Наш адрес: 40035 г.Сумы ул.Интернационалистов 5, офис 5. Номера телефона, viber: 050-95-85-536,

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2015 » Апрель » 4 » Программа розвитку нових Представників та «26% з AVON»
14:33
Программа розвитку нових Представників та «26% з AVON»

Программа розвитку нових Представників

Перший пунктЗареєструйся
Представником Avon з 20 березня до 30 квітня 2015р.¹

 

Другий пунктРозмісти
Своє перше замовлення у вказаний період на суму від 500 грн за цінами Каталогу.


Третій пунктОтримай
Подарунок², а також знижку 26%³ на кожне замовлення від 500 грн за цінами Каталогу протягом першої Кампанії з моменту реєстрації.

 

Стати представником

 

1.Детальні умови Програми розвитку Нових Представників знаходяться на my.avon.ua. Виконання умов даної Програми прирівнюється до виконання 1-го рівня Програми розвитку Нових Представників.

2.Під подарунком мається на увазі право на придбання заохочувального товару за 1 грн з ПДВ один раз за результатами Програми. Заохочувальний товар (туалетна вода Pur Blanca Charm (50 мл) для нових Представників-жінок, туалетна вода Black Suede Essential (75мл) для нових Представників-чоловіків) можна отримати зі своїм замовленням в наступній Кампанії після Кампанії, в якій було розміщене перше замовлення. 

3.Знижка на товар з Каталогу надається в рамках Програми «Спеціальна знижка для Нових Представників" з 20 березня до 30 квітня2015р. на всій території України. Детальні умови Програми «Спеціальна знижка для Нових Представників» знаходяться наmy.avon.u. Організатор Програми розвитку Нових Представників та Програми «Спеціальна знижка для Нових Представників» ДП "Ейвон Косметікс Юкрейн".

Організатор Програми ровитку Нових Представників та програми «26% з AVON» ДП «Ейвон Косметікс Юкрейн».

Просмотров: 934 | Добавил: olgatur | Теги: Нові представники, регистрация айвон, avon регистрация, представитель айвон, знижка 26%, акция айвон, Айвон Суми | Рейтинг: 0.0/0